tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post3130813898610417154..comments2023-08-09T14:52:29.220+02:00Comments on Édes kötelesség: Fekete olajbogyós tapenadeKatahttp://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-32542498580042592222008-05-29T14:42:00.000+02:002008-05-29T14:42:00.000+02:00Eszter: a koriander is jó ötlet, legközelebb ki is...Eszter: a koriander is jó ötlet, legközelebb ki is próbálom! ;o)<BR/><BR/>Beatbull: én sajnos, vagy nem sajnos, a gyümölcsöt csak magában eszem, nagy ritkán sütiben, de biztos finom úgy, ahogy mondod :o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-8102953928021495512008-05-29T08:34:00.000+02:002008-05-29T08:34:00.000+02:00Imádom ezt az olivabogyós kencét! Korábban mindig ...Imádom ezt az olivabogyós kencét! Korábban mindig hozattam tesómmal eredeti olasz gyártmányt - de azóta már magam készítem (petrezselyem nélkül). Az olivaolaj mondjuk inkább a végén fontos, hogy egy vékony réteg légmentesen lezárja a kencét - így tényleg nem romlik meg. Egyébként nagyon finom aszalt gyümölcsökhöz is ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-28748186759734616672008-05-28T06:12:00.000+02:002008-05-28T06:12:00.000+02:00Én meg úgy tapasztaltam, hogy max. egy napig áll e...Én meg úgy tapasztaltam, hogy max. egy napig áll el a hűtőben ;-)<BR/>Aztán megesszük.<BR/>Még soha nem tettem bele petrezselymet, de jó ötletnek tűnik, sőt, erről eszembe juttattad a koriande levelet is.Fűszeres Eszterhttps://www.blogger.com/profile/13928120390498453107noreply@blogger.com