tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post8637245070087268211..comments2023-08-09T14:52:29.220+02:00Comments on Édes kötelesség: Zsemle vs. zsemleKatahttp://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-13613014679116772922011-07-26T11:36:46.792+02:002011-07-26T11:36:46.792+02:00Kiváncsi lennék, hogy 20 fokos sütőben hogyan sült...Kiváncsi lennék, hogy 20 fokos sütőben hogyan sült meg. TIGRISAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-39678793719251134832008-02-05T19:12:00.000+01:002008-02-05T19:12:00.000+01:00Hello!!Köszi a véleményt. Örülök, hogy Nektek is í...Hello!!<BR/>Köszi a véleményt. Örülök, hogy Nektek is ízlett! A 75 dkg liszt tényleg sok két embernek, de majd, ha már Dóri is segít ;o))<BR/>A ragadós mókát én nem bánom, minimális munka, szuper végeredmény! :o)Katahttps://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-35230038747551699022008-02-05T18:24:00.000+01:002008-02-05T18:24:00.000+01:00Elkészítettem tegnap a 1,5 órás zsemlét, ami tényl...Elkészítettem tegnap a 1,5 órás zsemlét, ami tényleg nagyon egyszerű és nagyon finom is. De a nyers tészta állaga nem igazán nyerte el a tetszésem. Hiába liszteztem a lapot, a kezem, ragadt minenhova a tészta, csak cipóvá nem akart összeállni. De azért megküzdöttünk, és a végeredmény nagyon finom lett. Ha legközelebb próbálkozom (ami nem mostanában lesz a friss kezemreragadós élmények miatt) fél adagot készítek, mert 2 személyre sok lett, és ha már itthon sütöm, akkor legyen friss :)Anonymousnoreply@blogger.com