tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.comments2023-08-09T14:52:29.220+02:00Édes kötelességKatahttp://www.blogger.com/profile/15548847344053676466noreply@blogger.comBlogger1829125tag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-32076393757736054612022-12-04T00:18:20.290+01:002022-12-04T00:18:20.290+01:00NNice!NNice!Health Worldhttps://the-health-world.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-42905225117065885492022-12-04T00:18:02.157+01:002022-12-04T00:18:02.157+01:00Köszi!Köszi!Egészséges életmódokhttps://egeszsegeseletmodok.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-45267998551478229122022-05-25T20:07:28.542+02:002022-05-25T20:07:28.542+02:00Nem a sikért mossuk ki a lisztből, hanem pont az m...Nem a sikért mossuk ki a lisztből, hanem pont az marad meg. Persze nézőponmt kérdése :) Én most vagyok túl az első kísérleten, tényleg kicsit szivacs állagú lett, de elég jó ahhoz hogy tovább kísérletezzek vele!Wacherhttps://www.blogger.com/profile/02638999114090051426noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-36412662348662694602021-11-27T23:58:42.249+01:002021-11-27T23:58:42.249+01:00Üdv mindenkinek,
A nevem Mr. Susan William, Magya...Üdv mindenkinek,<br /><br />A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.<br />Élő bizonyság vagyokUnited.credithttps://www.blogger.com/profile/09418486332205504107noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-4322906635721972402020-10-21T01:03:51.309+02:002020-10-21T01:03:51.309+02:00I like your interesting words on your website. alw...I like your interesting words on your website. always success. don't forget to also visit our website ( <a href="%E2%80%99www.itsmyurls.com/pengenlo%E2%80%99" rel="nofollow">pengenlo</a> )Percetakanhttps://www.blogger.com/profile/10314951859917092705noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-25527461950378136232019-04-17T11:01:01.254+02:002019-04-17T11:01:01.254+02:00Mi az a levespor? :D és sonkahálót hol kapok? :)Mi az a levespor? :D és sonkahálót hol kapok? :)Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/07068844807172654048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-4097218567260137962018-10-17T17:04:53.018+02:002018-10-17T17:04:53.018+02:00Mennyi és milyen fűszerek kellenek a szejtanba, és...Mennyi és milyen fűszerek kellenek a szejtanba, és a főző vízbe? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09728435064007064205noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-36012758729995747322018-08-29T13:56:27.649+02:002018-08-29T13:56:27.649+02:00Köszönöm a szuper receptet!
Csak egy kérdésem van:...Köszönöm a szuper receptet!<br />Csak egy kérdésem van:<br />Milyen messziről kell a cipókat a fűszeres vízbe dobni? :) Quatrohttps://www.blogger.com/profile/15340775035089449865noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-48108083116465939342018-07-31T10:12:13.048+02:002018-07-31T10:12:13.048+02:00Judit 2018.07.31
Üdvözletem.
Nagyon köszönöm, hogy...Judit 2018.07.31<br />Üdvözletem.<br />Nagyon köszönöm, hogy megosztjátok a tapasztalataitokat, ezzel segítséget nyújt<br />va az olyan kezdőknek is mint én vagyok.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02152683116427032726noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-73532978930873166382017-07-15T10:38:02.158+02:002017-07-15T10:38:02.158+02:00Kedves Ramóna, a poszt közel 10 éves ... Kedves Ramóna, a poszt közel 10 éves ... Katahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-36908498684356317682017-07-15T10:36:18.384+02:002017-07-15T10:36:18.384+02:00Kösz egy olyan linket ami csak meghívottaknak olva...Kösz egy olyan linket ami csak meghívottaknak olvasható....Horváth Ramónahttps://www.blogger.com/profile/06276450157378126245noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-56196806048255205582017-05-13T16:07:16.298+02:002017-05-13T16:07:16.298+02:00Elkészítettem ,bár szokás szerint hoztam a formám ...Elkészítettem ,bár szokás szerint hoztam a formám ,mivel egy két dolgot kifelejtettem pl répa por fokhagyma és hagyma porok :) ge viszont az agar agarból jó sokat tettem bele deeee nagyon ott van így is ! Köszi a receptet <br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-48347811321375794182016-09-01T21:29:47.672+02:002016-09-01T21:29:47.672+02:00amikor teljesen véletlenül átkattintottam egy span...amikor teljesen véletlenül átkattintottam egy spanyol nyelvű oldalra, ahol nagyon kreatív vegán ételekre bukkantam. Óriási szerencsémre a blog gazdája két nyelven publikál szinte minden receptet, így lehetett enyém<br /><br />magyarul simán elloptad forrás megjelölés nélkülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-64371180938970512482016-03-09T18:50:45.490+01:002016-03-09T18:50:45.490+01:00sziasztok, én is most kezdtem el csíráztatással fo...sziasztok, én is most kezdtem el csíráztatással foglalkozni (búza),és csak annyi kérdésem lenne hogy ha itthon csinálom ,figyelek rá ,átmosom,stb ,4-5nap múlva ami kinő a magból a csíra(majd fű) a mag és a fehér kis gyökér része, ezek mind ehetőek? Mert egyik nap ettem vacsira szendvicsbe és nem sokkal később nem éreztem jól magam . Lehetséges hogy ettől?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-27132868301898376352015-12-23T08:22:58.181+01:002015-12-23T08:22:58.181+01:00És ha nincs otthon húsdarálóm, mivel tudom "l...És ha nincs otthon húsdarálóm, mivel tudom "ledarálni"? A sima konyhai aprítógép jó, vagy ahhoz túl lágy a szejtán?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-34986379001094822142015-10-27T09:28:07.144+01:002015-10-27T09:28:07.144+01:00Szia!
Igen, nálam 1 hónapig biztosan volt már a f...Szia!<br /><br />Igen, nálam 1 hónapig biztosan volt már a fagyasztóban és teljesen jól működött utána is.<br /><br />KataKatahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-47229967330452070152015-10-27T09:26:34.851+01:002015-10-27T09:26:34.851+01:00Le lehet fagyasztaniha kihult? Meddig tarthatoel a...Le lehet fagyasztaniha kihult? Meddig tarthatoel a fagyasztoban?vágtázó halottkémhttps://www.blogger.com/profile/10742616123880010550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-13784310060827523442015-09-19T07:46:32.862+02:002015-09-19T07:46:32.862+02:00Üdv!
Javaslom, brópálják, próbáljátok ki azt a ...Üdv! <br />Javaslom, brópálják, próbáljátok ki azt a módszert, amit leírok!<br />A szójaitalt -legyen az boltban kapható, vagy saját készítés - kb 40 Celsiusra felmelegítem. Elkeverek benne egy szobahőmérsékletű élőflórás joghurtot, vagy jughurtbaktérium kulttúrát (oltót). Valamilyen módon igyekszem minél lassabb kihúlést előidézni. ( termosz, szárazdunszt stb ) A legprktikusabb, ha eleve a mosogótóba állított edényben csináljuk, és a mosogatót a melegvizescsapból töltjük, ekkor különösebben a hőmérséklet mérésével sem kell vacakolni. :-) Hagyjuk, hogy együtt hüljenek ki. Amikor kihült, letakarva egy félreeső helyre teszem, 8-10 óra múltán kész is van. Kb ennyi. :-) <br />Tárolni hűtőben tárolom, ám amikor fogytán, akkor szobahőmérsékleten hagyom, felöntöm szójatejjel, és ő teszi a dolgát. <br />Kb 4 hőnapja tartom így "életben" ( mint valamikor a kovásszal tették ) <br />Tessék kételekedni, s tessék bebizonyítani, hogy nem működik! :-)Ken Guruhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100008961555913&fref=tsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-1082340326732503572015-08-25T10:43:59.597+02:002015-08-25T10:43:59.597+02:00Szia Kitti,
a kérdés jogos, de a recept annyira r...Szia Kitti,<br /><br />a kérdés jogos, de a recept annyira régi, hogy sajnos nem emlékszem ... Valószínűleg a konzerv méretű ( 400 ml ) lehetett.<br /><br />Üdv, KataKatahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-62080087058540788682015-08-24T21:49:13.814+02:002015-08-24T21:49:13.814+02:00Az egy doboz kókusztej ml-ben mérve mennyit jelent...Az egy doboz kókusztej ml-ben mérve mennyit jelent?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/11738177641638792734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-33266342195261003262015-03-21T06:49:01.218+01:002015-03-21T06:49:01.218+01:00Nagyon örülök ;-)Nagyon örülök ;-)Katahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-23011854024228332892015-03-21T06:11:29.126+01:002015-03-21T06:11:29.126+01:00Nagyon örülök ;-)Nagyon örülök ;-)Katahttps://www.blogger.com/profile/17690247033831843539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-33574369113374828712015-03-20T15:54:59.050+01:002015-03-20T15:54:59.050+01:00Köszi a receptet! Elsőre sikerült!!!!! :DKöszi a receptet! Elsőre sikerült!!!!! :DVarga-Tímár Melindahttps://www.blogger.com/profile/03915723285444205455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-33296855268954042622015-03-15T12:16:52.550+01:002015-03-15T12:16:52.550+01:00Pontosítok: közvetlen mixerezés és szűrés után sűr...Pontosítok: közvetlen mixerezés és szűrés után sűrű, ez alkalmas tejszín helyettesítésére (ha főzés közben mindig csak annyi vizet adtunk a rizshez, hogy elleple) és ezt higítom addig, amíg a megfelelő állagot nem érem el :-)Gabinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-520422291353113941.post-16142972237480828652015-03-15T12:07:54.040+01:002015-03-15T12:07:54.040+01:00Nem mai az írás, de mivel én is rátaláltam, más is...Nem mai az írás, de mivel én is rátaláltam, más is fog, ezért inkább leírom :-) számunkra a bolti rizstej ihatatlan... Van egy kesernyés mellékíze, a kávét úgy küzdöm le vele, ha azzal kell innom. Már rég házilag csinálom, igaz csodagépem nincs, simán lábas+botmixer+sűrű szűrő segítségével, ízesítem cukorral (pontosabbm xilittel) és vaníliával és még főzés közben egy-két kis csipet sóval. Veri a boltit. Közvetlen mixerés után sűrű (ez kiválóan alkalmas tejszín pótlásra), után higítom vízzel, amíg nem lesz olyan állaga, amit mi szeretünk és szükség esetén tovább ízesítem. Fahéjjal is finom és kakaóporral pedig mint egy finom tejberizs :-)<br />Nem tudom, a géppel mi lehetett a baj (talán azóta meg is oldódott), csak azért írtam le, hogy aki ide téved, tudja, hogy nem csak az indokolatlanul és aránytalanul drága bolti alternatíva működhet (ha bio rizst veszek is jelentősen olcsóbbrá jön ki litere) :-)<br />Szép napot!Gabinoreply@blogger.com