2014. november 17., hétfő

Más tészta :)
Szeretném megmutatni Nektek, mivel is töltöm mostanában az időmet, hátha megtetszik egy - egy darab és szívesen viselnétek magatok vagy vásárolnátok karácsonyi ajándéknak szeretteiteknek belőle :)

Kézműveskedem: üveglencsés, gyurma és STAMPING ékszereket készítek a vásárlóimnak. A stamping még nem túl ismert itthon, igaziból fém medálba ütött, feliratos ékszereket jelent.

Fizikai beütéssel kerülnek rá a szövegek a különböző méretű és formájú, réz medál alapokra, így azok sosem kopnak le róla. Kérésre szívesen díszítem gyöngyökkel, charmokkal ( fityegőkkel ) is a medálokat.

S hogy mi kerülhet a medálra? A neved, gyermeke(i)d, a kedvesed neve, egy számodra fontos dátum, vagy akár csak egy monogram. De persze bármi más is, egy fontos gondolat, kedvenc idézet, igevers, rajtad áll, csak férjen rá a kiválasztott medálra. Különböző stílusú nyaklánc alapokat is választhatsz a medálodhoz ( raktárkészlet függvényében ).

Folyamatosan töltöm fel őket a www.kezmuvesshop.com - ra ( ez a webáruházam ), de email - ben is érdeklődhetsz: info@kezmuvesshop.com 

És a facebookon most nyerhetsz is egy Feliratos medált, ha játszol velünk http://on.fb.me/1xddj18

1 megjegyzés:

 1. Siapa yang tak kenal penyakit kanker? Salah satu jenis penyakit yang sangat mematikan yang dapat menyerang berbagai organ tubuh, salah satunya payudara. Dan kanker pada payudara atau kanker payudara merupakan salah satu penyakit penyebab kematian terbesar pada wanita selain kanker serviks. Sehingga penyakit ini menjadi momok menakutkan bagi kaum wanita. Namun meski begitu, kanker payudara sebenarnya tidak hanya menyerang wanita saja, tapi juga pria. Ya, kanker payudara juga bisa dialami oleh pria.

  Obat Kanker Payudara

  Obat Turun Peranakan

  Obat Keputihan

  Obat Oles Tahan Lama

  Obat Benjolan Di Vagina

  Dunia Pom Mini

  Planet Pom Mini

  VálaszTörlés