2014. november 17., hétfő

Más tészta :)




Szeretném megmutatni Nektek, mivel is töltöm mostanában az időmet, hátha megtetszik egy - egy darab és szívesen viselnétek magatok vagy vásárolnátok karácsonyi ajándéknak szeretteiteknek belőle :)

Kézműveskedem: üveglencsés, gyurma és STAMPING ékszereket készítek a vásárlóimnak. A stamping még nem túl ismert itthon, igaziból fém medálba ütött, feliratos ékszereket jelent.

Fizikai beütéssel kerülnek rá a szövegek a különböző méretű és formájú, réz medál alapokra, így azok sosem kopnak le róla. Kérésre szívesen díszítem gyöngyökkel, charmokkal ( fityegőkkel ) is a medálokat.

S hogy mi kerülhet a medálra? A neved, gyermeke(i)d, a kedvesed neve, egy számodra fontos dátum, vagy akár csak egy monogram. De persze bármi más is, egy fontos gondolat, kedvenc idézet, igevers, rajtad áll, csak férjen rá a kiválasztott medálra. Különböző stílusú nyaklánc alapokat is választhatsz a medálodhoz ( raktárkészlet függvényében ).

Folyamatosan töltöm fel őket a www.kezmuvesshop.com - ra ( ez a webáruházam ), de email - ben is érdeklődhetsz: info@kezmuvesshop.com 

És a facebookon most nyerhetsz is egy Feliratos medált, ha játszol velünk http://on.fb.me/1xddj18

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése