2010. december 1., szerda

Főzzünk együtt! :)



Jelen pillanatban úgy próbálom tartani a gasztrovonalat az életemben, hogy továbbra is megtartom kb. 2 havonta a vegakonyhás főzőtanfolyamokat :) S most is tervezek egy adventi témájú főzőcskét december 12.-ére, melyre már csak egy ( esetleg kettő ) szabad helyünk van!!!


Egy fő azonban feltétlen szükséges még, hogy egyáltalán meg tudjam tartani az alkalmat! Így hát arra kérlek Benneteket, hogy ragadjatok billentyűzetet és akár magatokat, akár ismerőst vagy családtagot, lepjetek meg egy karácsony előtti - jó kedvű - szorgos - hasznos főzőtanfolyamon való részvétellel! :)


További részletek a http://www.vegakonyha.com/ oldalon találhatók, jelentkezni pedig vagy telefonon ( 06-70-384-8781 ) vagy email - ben ( info@vegakonyha.com ) tudtok!


Mindenkinek kellemes készülődést, ajándékvásárlást ( tipp: http://www.zoldszigetmasszazs.com/ ) és jó kedvet kívánok ebben a szép hóesésben!!


Kata

A kép innét származik.

1 megjegyzés:

  1. Üdv mindenkinek,

    A nevem Mr. Susan William, Magyarországon élek, ma boldog nő vagyok, és azt mondtam magamnak, hogy minden hitelező, aki megmenti a családomat a rossz helyzetünkből, a világ és az egyetemi hitelről tesz tanúbizonyságot (United. Credit411@gmail. com A ) hitel a legjobb megbízható, megbízható hitelező cégtől 1% kamattal. Ma hitelre van szüksége, mindenféle kölcsönt kínálnak, úgy gondolja, hogy a united.credit411@gmail.com (UC credit) nem ad fedezetet.
    Élő bizonyság vagyok

    VálaszTörlés