Nekem is a gabonakolbász jutott eszembe először, bár ahogy nézegettem a képet, kicsit tömörebb anyag lehet az alufólia alatt. Innen úgy tűnik :) Talán azért, mert a gabonakolbászt kicsit még a fóliával együtt nem árt hengergetni, formázni, és ennek nyomait nem látom.
Az első gondolatom nekem is a gabonakolbász, de egy gurigányi csokis keksz is lehet :) Vagy egy fakanál nyele alufóliába csomagolva :)) (Van nyele egyáltalán a fakanálnak...? :)
Nekem elsőre a sajttetkercs jutott eszembe, de az ugye elég valsózínűtlen ezen a fórumon :) Azért én valami tekercsre gondolok. Biztos azért, mert nem ismerem a gabonakolbászt :) Nagyon kíváncsi vagyok!
? Gabonakolbász vagy darált kekszes süti?
VálaszTörlésA gabonakolbászt már régóta fontolgatom, de még nem próbáltam....
Nekem is a gabonakolbász jutott eszembe először, bár ahogy nézegettem a képet, kicsit tömörebb anyag lehet az alufólia alatt. Innen úgy tűnik :) Talán azért, mert a gabonakolbászt kicsit még a fóliával együtt nem árt hengergetni, formázni, és ennek nyomait nem látom.
VálaszTörlésNos? Mikor? Hm? :)
Várjuk...
Csatlakozom nekem is egyből az ugrott be, ez csak gabonakolbász lehet, esetleg darálós süti, de az elég valószinűtlen.
VálaszTörlésKeksz masza
VálaszTörlésÉn is tippelek, de a kiváncsiság kifúrja az oldalamat. várom az eredményt:d
VálaszTörlésCsokiszalámi :-)
VálaszTörlésAz első gondolatom nekem is a gabonakolbász, de egy gurigányi csokis keksz is lehet :)
VálaszTörlésVagy egy fakanál nyele alufóliába csomagolva :))
(Van nyele egyáltalán a fakanálnak...? :)
Marcipán, esetleg valami finom omlóstészta?
VálaszTörlésZsuzsa
Nekem elsőre a sajttetkercs jutott eszembe, de az ugye elég valsózínűtlen ezen a fórumon :) Azért én valami tekercsre gondolok. Biztos azért, mert nem ismerem a gabonakolbászt :) Nagyon kíváncsi vagyok!
VálaszTörlésnekem is a darált kekszes süti volt az első gondolatom...
VálaszTörlésTegnap Nemtudomki szalonnába tekert parajos csirkemelle pont így nézett ki a Hal a tortánban... ;) (Fujj, miket nézek...)
VálaszTörlésBocs, csak nem tudtam megállni. :)
a keksztekercs biztos túl egyértelmű lenne, de csak az jut az eszembe..
VálaszTörlésén szejtánkolbászt szoktam így alufóliába tekerve, majd megpárolva készíteni...
VálaszTörlés