2009. július 21., kedd

Csiribiri? Valaki?

UPDATE: Probléma megoldva, szerencsére sikerült egy másik családot találni és átíratni a nevükre a nyaralást! Remélem, jól fogják érezni magukat!
Köszi a segítséget, kedves Kofáék! ;o)

Ezen a blogon nem sűrűn szoktam eltérni a témától, de most szükséges, úgyhogy bocs, ez a poszt nem receptről fog szólni.

Eredeti terveink szerint augusztus elején ( 03 - 07. ) kis családommal ellátogattunk volna a Csiribiri családi üdülőbe, le is foglaltuk a szállást 4 éjszakára ( egy éjszaka előleget át is utaltunk ), azonban a sors úgy hozta, mégsem tudunk menni ... Természetesen csak úgy mondhatnánk le a foglalást, hogy úszik az a 20 ezer forintunk, amit nem nagyon szeretnénk, ezért kérdezek meg mostanában minden szembejövő embert: "Ugye Ti ráértek augsuztus 3 - tól 7 - ig és van is kedvetek a Csiribiriben nyaralni egy kicsit?" :o)

Mivel eddig még senki sem mondott igent, gondoltam, megkérdezlek Benneteket is! :o)

Bővebb infót itt találtok a helyről, a képek, a tulajdonossal váltott email - ek és telefonok alapján nagyon klassz helynek ígérkezik, úgyhogy biztosan jól érezheti ott magát a fáradt vándor. A szállás ára fejenként 5000 HUF, amiért cserébe egy jól felszerelt házikót kapsz, amin senkivel sem kell osztoznod és sok egyéb kényelmi dolog is adott, amit nagyon tud értékelni az ember lánya, ha gyereke(i) van(nak).

Szóval, ha érdekel, és mennétek helyettünk, gyorsan írj egy mail -t és beszéljük meg a részleteket!

Köszi! ;o)

jtkata kukac gmail pont com

2 megjegyzés:

  1. Regisztrálva vagy az iwiw-en? Tedd ki az üzenőfalra, és kérd meg az ismerőseidet, hogy másolják be. Több ezer emberhez eljut az infó úgy. Szerintem többhöz, mint egy blogon.

    VálaszTörlés
  2. Köszi,kedves szepyke, ez lett volna a köv. lépés, de úgy tűnik lesz nyaraló család helyettünk így is ;o)

    VálaszTörlés