2010. január 4., hétfő

2. blogszülinap


Sajnos csak a szokásos szöveggel tudom kezdeni, de tényleg úgy érzem: " mintha tegnap lett volna, hogy az első bejegyzést megírtam ezen a blogon" :o) S közben eltelt 2 év! Az első folyamán egy kicsit szorgalmasabb voltam, a második során már ... khm ... kicsit ellustultam, meglátjuk, milyen lesz a harmadik; de azért úgy érzem, adtam én már egy - két nagyon is jó receptet vega és nem vega olvasóimnak, úgyhogy mondhatni, elégedett vagyok magammal :o))

A statisztikákat rendszeresen figyelem, de most nincs kedvem előszedni, honnét, hányan stb., a lényeg, hogy itt vagytok, mert ez nagyon fontos nekem és nagyon köszönöm, hogy olvastok, hogy kommenteltek és kitartóan főztök velem együtt!!! :o)
Szép napot mindeannyiótoknak, az enyém már biztosan az lesz ( annak ellenére, hogy reggel elvitte a férjem a kocsi - és garázskulcsokat, ami teljesen rombadöntötte a mai reggelemet és terveimet, de sebaj :P )!
Kata

14 megjegyzés:

  1. Happy blogbirthday és még sok ilyet!:-)

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot Kata! Szerintem is elégedett lehetsz magaddal, nagyon sok jó recepted van!:))

    VálaszTörlés
  3. Boldog blogszülinapot! Igencsak a kezdetek óta olvaslak, és meg is emlegetlek a gyors kelt tészta, a pizza, vagy épp a tej- és tojásmentes piskóta kapcsán, amikor felhasználom valamihez ezeket a jó kis alaprecepteket.

    VálaszTörlés
  4. isten éltesse még a blogot sokáig Kata! jó hogy vagy :)

    VálaszTörlés
  5. Boldog szülinapot a blodnak, még sok sok évig leld örömöd az írásban, na és a főzésben!!!

    VálaszTörlés
  6. Még sok-sok blogszülinapot kívánok és sok-sok receptötletet!

    VálaszTörlés
  7. Boldog szülinapot!
    Hamarosan én is követlek igaz a "valós éveimmel",de sebaj!
    Ünnepeljünk együtt :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog születésnapot! Örülünk, hogy "vagy". :)

    VálaszTörlés
  9. Kata!Kissé megkésve kommentelek neked,de annál nagyobb szeretettel kívánok neked sok és nagy elégedettséget,de kérlek,ne dőlj hátra,-légy továbbra is szorgalmas és boldogíts bennünket!!!

    VálaszTörlés
  10. Én is boldog blog-szülinapot kívánok! A design pedig nagyon jó lett!

    VálaszTörlés
  11. Nagyon tetszik 'Perzsi' hozzászólása, én is szó szerint csatlakoznék hozzá, azaz ne tessék hátradőlni, várjuk szorgalmasan a további jó kis recepteket!:-)) És ahogy pl. Dulmina én is nagy hálával gondolok mindig Rád pl. a vegán piskóta és a karobmáz tekintetében!:-)

    VálaszTörlés
  12. Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!

    Évi, Neked is boldog szülinapot akkor!! :o)

    Siccike, na ezt jól megkaptam :P Ne dőljek hátra ... munka mellett nem olyan egyszerű már ez a blogolósdi, kérem szépen!! :o)De azért igyekszem ám!

    VálaszTörlés