2010. április 14., szerda

Főzőtanfolyam beszámoló + új időpont!!

... éééééés lezajlott a korábban már jó előre beharangozott, nagyon izgalmas, nagyon első, nagyon Vega főzőtanfolyam, múlt szombaton :o)



Sokat készültem, iszonyatosan izgultam, a menüsort kétszer is átírtam, kipróbáltam, kinyomtattam, mindent előkészítettem és vártam a vendégeket :o) Négy nagyon jófej csajszival hozott össze a sors, akiknek - reményeim szerint - mind gyakorlati, mind elméleti témában sokat tudtam segíteni. Lelkesek és szorgalmasak voltak, jókat beszélgettünk, miközben gyorsan jártak a kezecskék, így a kezdeti csúszást is sikerült behoznunk. Részemről nagyon elégedett vagyok az egész lebonyolításával és ahogy a visszajelzéseket nézem, a résztvevők is jól érezték magukat ezen a közös főzőcskén :o)

Szándékomban áll egy újabb időpontot meghirdetni, méghozzá májusra. Akinek kedve és ideje engedi, csatlakozzon hozzánk
május 15.-én
a 2. Vega főzőtanfolyamra :o)

További infó, képek a mostani alkalomról, a résztvevők élménybeszámolói és egyebek a következő oldalon találhatók, kattintsatok át és nézzetek körül:


4 megjegyzés:

  1. Nagyon profi oldalt csináltál, gratula! Akartam kérdezni, hogy a képen az nem a L. Szilvi? De aztán láttam,h.igen!:-) Ja, és még korábban kérdezted,h. én is talán régebben id.forg? Igen, 15 évig.:-) Sok résztvevőt a továbbiakhoz!:-)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a főzőtanfolyam sikereihez!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, lányok :o)
    Igen, jól láttad, L. Szilvi :o)Időközben megkérdeztem Őket Rólad, mivel nem válaszoltál, úgyhogy már tudok " mindent" :P :o))

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok az oldalhoz, szuper jó!!!

    VálaszTörlés