2009. január 21., szerda

Egy kedves gesztus, ölelést kaptam


"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. :)))Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Ez egy kedves játék, melyben most Vera jóvoltából vehetek részt, ugyanis Tőle kaptam az ölelést. Nagyon jól esett, hogy gondolt rám, mert nekem irtó fontosak az életben az érintések, az ölelések, a simogatások, még akkor is, ha csak virtuálisak. Tudom, ezek mindenkinek fontosak, de én olyan vagyok, hogy gyakorlom is ezeket a mozdulatokat, bízva abban, hogy a másiknak persze nem okozok kellemetlen másodperceket ;o)

S mivel ezúttal szerintem nem szempont, hogy ki hányszor kapott már ölelést a játék során ( minél több, annál jobb, nem? :o), íme az én listám, akiket viszontölelnék: Adéle, Fruzsi, Andrea, Piroska, Siccike, Juca, Etu és Dulmina, meg Renáta, és persze Vera :o) Nem tudok csak nyolcat választaniiiiii ;o)

8 megjegyzés:

  1. Köszönöm!!!
    Viszonoztam is az ölelést a blogomon.

    :-))))

    Adéle

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kata!
    Köszönöm szépen!
    Viszont küldöm!

    VálaszTörlés
  3. Koszi Kata! Igazi meglepetes-oleles volt, nagyon jol esett!! :) Etus

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Tényleg nagyon szuperek vagytok!
    Nekem minden vegán blog tetszik,mert jó ötleteket merítek.
    A szejtánból pörköltet csináltam és nagyon finom lett.
    Most az őrölt lenmagot akarom beszerezni,hogy palacsintát tudjak sütni a fiamnak is.

    Ügyik vagytok!Gratulálok mindenkinek!

    VálaszTörlés
  5. Etus? Csak nem???

    én is köszi, és is megölelgettem virtuálisan pár barát.

    VálaszTörlés
  6. Ó, nagyon szépen köszönöm!!!! Máris viszonzom egy lapogatós öleléssel Neked!:-)))

    VálaszTörlés