2008. február 17., vasárnap

Csíráztatás IV.

Íme, a napsütésben készített képek a kis csírákról, melyek tele vannak aprócska sziklevelekkel. Ígéretesen néznek ki, bízom benne, most már nem sikerül elszúrnom a csíráztatási projektet … bár, ezt semmi sem garantálja, szellőztetéskor sosem jut eszembe, hogy megfázhatnak a nagy hidegben ezek az apróságok :o(

Na, már nem kell sok és szüretelhetünk, kitartás!


Lucernamagok


Retekmagok

2 megjegyzés:

  1. Már úgy várom a beszámolóidat a csírákról, mintha a kedvenc sorozatomat nézném. Nálam már megtörtént a szüret, a mustár és retekcsíra bedobozolva várja sorsát a hűtőben. Jó egy evőkanálnyi a reggeli kefíremben végezte, nagyon finom volt! A szójától sajnos búcsút vettem, meg sem moccant, ráadásul kezdett kellemetlen szagot is árasztani, így rövid úton kidobtam. Valószínű már a magokkal lehetett a baj, mert mindent előírásszerűen csináltam. Most vöröshagymával újítottam be, kíváncsi leszek, fog-e az is úgy ízleni, mint a másik kettő.
    szia! Zsanna

    VálaszTörlés
  2. Szia Zsanna!

    Ez kedves volt :o))

    Bevallom, ma már mi is ettünk a lucernából, csak egynapos késésben vagyok magamhoz képest és a ma nem készültek fotók. De holnap felrakom a "végső" állapotról szólót, szerintem gyorsabban megesszük őket, mintsem érdemben tudnának tovább növekedni.
    A szójádnál szerintem is a magokkal nem stimmelhetett valami! De örülök, hogy ez nem keserített el!
    Hamarosan én is veszek még más fajta magokat!

    Sok sikert Neked is!
    Kata

    VálaszTörlés