2009. július 8., szerda

Vagyok is, meg nem is ...

Mostanában egyre kevesebb időm és energiám jut főzni, ill. blogolni. Jobban mondva főzni muszáj, hisz a lányoknak nem mondhatom, hogy ma nincs ebéd / vacsora, de egyre gyakrabban eszünk hideget ( = kenyeret ), ami a kilóinkon mondjuk kezd is meglátszani ... khm ...

Olyan is előfordul persze, hogy a kaja jól sikerül és még némi kreatitivás is akad benne, tehát akár poszt is kerekedhetne belőle, de egyszerűen nincs energiám méricskélni, jegyzetelni, terepet rendezni, fotózni :o(

Próbálok újra kicsit aktívabb lenni itt a blogon, kis türelmeteket kérem még!!

Addig is szeretném megköszönni, hogy olyan sokan gondoltatok rám ( Bogi, Klarkat, Mandy Tarragon, és Benzsi ) és megajándékoztatok a legutóbbi vándordíjjal ( mostanában nem érdemlem én ezt meg! ). Tovább nem adnám, már úgy is mindenkinél járt! ;o)

4 megjegyzés:

  1. Átérzem a helyzetedet, nehéz visszaállni a munkába úgy, hogy közben minden rendben menjen, amire eddig 24 óra állt rendelkezésre. De majd rendeződik minden, beáll a rendszer az életetekbe és lesz időd blogolni is. Egyébként nekem személy szerint nagyon hiányoznak az írásaid! Sok sikert és kitartást kívánok a következő nehezebb időszakra.

    VálaszTörlés
  2. Köszi Benzsi, kedves vagy! Igyekszem megfelelni minden szinten, még nem könnyű és egy darabig nem is lesz az, mert elég átmenetesen kedzek el újra dolgozni, eltart majd egy darabig míg mindenen a helyére kerül! ;o)
    Köszi a türelmedet is és másét is!!

    VálaszTörlés
  3. Azért néha adj életjelet!:) Vagy ha az éhhalál küszöbére jutnátok üzenj, összedobunk valamit!:D

    VálaszTörlés