2010. április 30., péntek

Tofu a tortán Veránál - április

Tulipános elegancia

Végre elérkezett a nagy nap ( jobban mondva este ), melyet annyira vártunk és a hármas számú csapat ( Adél, Bettyó és én ) is megismerkedhetett személyesen és elkölthetett egy fantasztikusan finom vacsorát az áprilisi házigazdánál, VegaVeránál. Lelkesedésemet mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy még csak nemrég értem haza, de máris a fotókat válogatom és azzal foglalatoskodom, hogy világgá kürtöljem, milyen szuper ötletnek tartom a Tofu a tortán játék gondolatát, mert nagyon jól éreztük magunkat a mai este folyamán! :o)

A gasztroblogger mindig fotóz étkezés előtt :P

Vacsora közben

A vendéglátás, a fogadtatás, a megterített asztal ( hűűű, azok a tányérok és evőeszközök!!! ), az ital, a menü összeállítása, a házigazda kedves izgatottsága, az ételek ( leves, főétel + saláta, desszert ), a vacsorát követő kellemes beszélgetés, mind - mind tökéletesek voltak. Részletekbe most nem is mennék bele a fogásokat illetően, hisz nem szeretném lelőni a poént, ezt meghagyom Verának :o)

Mindenesetre itt is szeretném megköszönni a vendéglátást, nagyon jó volt Veletek lenni, lányok!

Vera, Adél, Kata és Bettyó

- köszönet a közös fényképért a kedves szomszédnak ;o)

A májusi házigazda jómagam leszek, azt hiszem, alaposan fel kell kössem majd a gatyámat, ha meg szeretném közelíteni Vera színvonalát ... már evés közben meggondoltam magam a majdani - korábban tutisikernek kigondolt - főételemet illetően :P Sebaj, van még egy hónapom gondolkodni :D


Addig is figyeljétek a játék hivatalos blogját, Vera beszámolóját is hamarosan olvashatjátok rajta, a receptekkel együtt!

1 megjegyzés: