2008. április 8., kedd

Chili és morzsa

Mármint chilis bab és császármorzsa, melyek receptjeit nemrégiben kölcsönöztem gasztroblogger kollegináktól. Mindkettő nagyon finom volt és igazán elnyerte családtagjaim tetszését.


Sajtkukac chilijén csupán annyit változtattam, hogy rozspelyhet használtam a zab helyett és tettem még bele kukoricát is.





Vera császármorzsáját azonban szó szerint megcsináltam. A végső morzsás formát pedig úgy értem el, hogy először kb. 10 percig a serpenyőben pirítottam, majd bedugtam a meleg sütőbe és ott még kapott 15 percet. Nagyon klassz lett!




Köszönet a receptekért.

2 megjegyzés:

  1. Jobbnak is néz ki, mint az enyém. Legközelebb megpróbálom így!

    VálaszTörlés
  2. :-) Ugyanilyen tányérból esznek az én gyermekeim is!
    N.

    VálaszTörlés