2008. június 6., péntek

Pay it forward ( itt is )!

Hihi, én is beszálltam, pedig nem feltétlenül akartam, de a ma reggeli friss posztok között ráleltem Fűszeres Eszter írására, s még nem volt ott egy komment sem. Nosza, gondoltam, akkor én kérek Tőle ajándékot. S a válaszából ítélve kapok is, az elkövetkezendő 365 nap valamelyikén! ;o) Izgi, nem?


S mivel az életben mindenért fizetni kell, íme az én felhívásom: várom annak a három bloggernek a jelentkezését itt, kommentben, akik tőlem szeretnének valamilyen saját készítésű meglepit kapni! Előre jelzem, elég béna vagyok a kézműves tevékenységekben, meg talán unalmas fazon is, ezért senki se lepődjön meg, ha valamilyen gasztro – izét fogok Neki becsomagolni és elpostázni ( azokban talán jó vagyok :o))


Természetesen a jelentkezőknek maguknak is fizetniük kell, méghozzá előre, a saját blogjukban közzétett hasonló felhívással.


Hát, rajta, rajta! Kíváncsi vagyok mi lesz ebből. :o))


10 megjegyzés:

 1. Na jó, én is-én is!:-)) Pont egy hete olvastam egy amerikai blogon a játékról, és meg is jegyeztem magamban, hogy én szívesen lennék az ajándékozott helyében. Szóval, akkor én is kérnék ajándékot!:-) Ja, és gasztrósat, ha lehet, nekem az nagggyon jó lesz!:-) Én is azt küldök majd...;-)

  VálaszTörlés
 2. Én is jelentkeznék egy (gasztro)ajándékra!

  VálaszTörlés
 3. Na, akkor kérem azokat a nagyon titkos mindenféle elérhetőségeket a
  mailboxomba bele :D Aztán majd kaptok tőlem valamit :o))

  VálaszTörlés
 4. Valami nem tiszta: én hány helyre jelentkezhetek? 1 vagy 3?

  VálaszTörlés
 5. Vera!
  Szerintem ahány helyre akarsz, de akkor annyi posztot kell feltenned és a szabályok szerint akkor annyiszor 3 embert kell megajándékoznod. Legalábbis én így értem! :o)

  Ui.: Babonézt kipróbálod? Kíváncsi vagyok a véleményedre!!

  VálaszTörlés
 6. Hát, nekem ez számszakilag nem stimmel.

  VálaszTörlés
 7. Igaz, nem mondtam, hogy igazságos. Én is szívesen jelentkeznék még két helyre :o)
  Siccike, esetleg Te tudsz többet mondjuk az amerikai oldalról?

  VálaszTörlés
 8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 9. Bocs, béna vagyok.
  Én is jelentkezem!

  VálaszTörlés
 10. Na, ez gyors volt, akkor nálam lezárult a kör. Daniella Veled majd tárgyalok, Siccike & Vera, kérem szépen az adatokat! :o) És köszi a bizalmat!

  VálaszTörlés